Flytta skrymmande föremål

Wowflytt hjälper dig gärna vid flytt, vare sig du ska flytta en kortare eller en längre sträcka, antingen inom Nacka och Stockholm eller till mer avlägsna platser i vårt avlånga land. Belägrade i Nacka är vi områdets förstahandsval vid flytt, men vi finns tillgängliga för bokning även för resten av Stockholmsområdet.

Hos oss kan du boka en rad olika tjänster såsom städning, magasinering och full flyttservice. Vår expertis tar dock inte slut där, utan vi ser även till att göra det där lilla extra. Vid tunga lyft och vid flytt av stora möbler och föremål, såsom vid pianoflyttar garanterar vi att dina föremål på ett säkert sätt hamnar där du vill ha dem, i samma skick som du lämnat dem.

Män flyttar piano
Män flyttar piano
Pianoflytt
Pianoflytt
Bär piano med sele
Bär piano med sele

Proffs flyttar rätt

Våra professionella yrkesmän är beredda att ta hand om flytt av speciella föremål, liksom vanliga standardflyttar. Anförtro oss med dina specialföremål såsom känslig teknik och elektronik, instrument, antikviteter eller större, ömtåliga möbler. Vi ser till att dina saker transporteras från plats A till B på ett säkert sätt och utan att du behöver lyfta ett finger. Vi garanterar att dina saker tas om hand om vid packning, transport och uppackning.  Vårt mål är att du som kund ska kunna luta dig tillbaka och känna dig helt trygg när du anlitar oss. Vare sig du bokar din tid i god tid eller om du gör det på kort varsel kommer dina saker behandlas med största försiktighet, som om de vore våra egna. Med flera års branscherfarenhet kan vi garantera att du anlitar yrkesmän som utför ett jobb av högsta kvalité när du anlitar Wowflytt.

Säkerställ att du fortfarande kan njuta av ditt piano i ditt nya hem med pianoflytt från Wowflytt. Kontakta oss redan idag för att få ett prisförslag och en offert eller för att boka en tid.