Glöm inte flyttstädningen

Ett av de viktigaste momenten under en flytt är städningen. Städningen lyckas trots det även vara ett av de moment som dem flesta har en tendens att slarva med. Kanske är det så att andra moment, såsom att packa och transportera möbler och saker, tar prioritet över städningen, men vi på Wowflytt tycker att det är himla trista att en flytt ska behöva sluta i massa onödiga utgifter och bortslösad tid på grund av bristande städning.

Därför erbjuder vi dig professionell städservice när du flyttar. Vi finns belägrade i Nacka i Stockholm och är det självklara valet för dig som ska flytta till eller från Nacka, men vi finns även till hands för dig som flyttar inom andra delar av Stockholm.

Överlåt städstrulet till oss

Slipp slita med städningen och låt våra proffsiga yrkesmän ta hand om stöket istället. På så sätt slipper du dyra extra avgifter och anmärkningar- vi garanterar att du lämnar ditt hem skinande rent. För visst är det lätt att glömma dra trasan över lampknappen för att damma av även den? Och det gäller att komma ihåg att verkligen skrubba bort det där envisa fettet som sätter sig i köksfläkten innan besiktningen, så du slipper göra det i efterhand. Om du, liksom oss, vill att det ska gå snabbt och smidigt att flytta så finns vi här för dig för att göra jobbet enkelt för dig.

Vår främsta uppgift är att du som kund ska känna dig nöjd och trygg när du anlitar oss. Hos oss får du proffsig städning till förmånliga priser vare sig du bokar din tid långt i förväg, eller med kort varsel. Vi på Wowflytt i Nacka ställer upp för dig i ur och skur och vått och torrt. Hör av dig till oss direkt för prisförslag, offert och för att boka in din flyttstädning.