logo
Mon-Sun 8:00-17:00

Lakegatan 1, 133 41 Saltsjöbaden

08-31 22 42


Flytthjalp och flyttservice!

Tjänster

Flytt

Nedpackning-uppackning av föremål och demontering och montering av möbler

Du behöver inte skaffa kartonger och packa och bära möbler. Flyttföretaget hjälper dig med detta. Vi demonterar möblerna själva och packar in dem i skyddande sträckfilm före flyttningen, på samma sätt packas övriga delar, musikinstrument, ömtåliga föremål. Vi garanterar att ingenting kommer att ta skada. Efter flytten hjälper vi er att montera möblerna i ert nya hem och ställer dem på plats. Det enda du behöver göra är att visa var allting ska placeras – lådor, skåp eller pianot.

Räkna ut priser
flytt, möbler

Transport till när och fjärran

«WowFlytt» kan snabbt och effektivt hjälpa till med såväl privata flyttningar, som företagsflyttningar. Vi har utfört flyttningar i olika delar av Sverige, till exempel en företagsflytt åt Huddinge kommun. Avstånden är mindre viktiga, vi utför flyttningar över hela Sverige och även till utlandet. Oftast beställer våra kunder flyttservice till Stockholm, men vi har utfört kontorsflyttningar åt Solna kommun och andra kommuner, och även till Norge.

Räkna ut priser
wowflytt

Försiktig hantering av ömtåliga föremål

Musikinstrument, porslin, konstföremål och teaterkulisser kräver särskilt försiktig behandling. Om du beställer flyttning hos «WowFlytt» är dina ömtåliga föremål i goda händer. Vi packar dem försiktigt och transporterar flyttkartongerna till önskad adress. Trappor är inget problem, vi klarar en pianoflytt till vilken våning som helst. Vi garanterar att ditt familjeporslin och ditt favoritpiano kommer fram i perfekt skick. Vi kan också hjälpa dig med bohagsflytt och andra tjänster.

Räkna ut priser
personer från företaget wowflytt

Städning av huset

Städning i samband med flyttning

Vi erbjuder inte enbart flytthjälp, utan är samtidigt en städfirma. När du flyttar måste du lämna efter dig en ren lägenhet, och hur många har tid och krafter att städa? Här kan vi hjälpa till! Vi gör en hemstädning, och avlägsnar samtidigt hushållsavfall. Vill du samtidigt göra dig av med gamla möbler, kör vi dem till tippen åt dig. Du kan beställa hemstädning i Stockholm och i varje annan svensk stad eller kommun.

Räkna ut priser +
städning

Underhållsstädning av lägenhet (städning av kök, badrum, boningsrum).

Hos «WowFlytt» kan du beställa regelbunden städning i Stockholm och varje annan stad i Sverige. Vi hjälper dig att hålla perfekt ordning och renlighet i vardagsrum, kök, badrum och på toaletten. Vi dammar och dammsuger, rengör och tvättar golv, speglar och desinficerar sanitetsporslin. Vi använder endast godkända rengöringsmedel. Våra städare kan komma en gång i veckan på en lämplig dag, skriv till oss, så föreslår vi ett passande schema.

Räkna ut priser +
städning

Villaservice och trottoarrenhållning

På vintern och våren är det nödvändigt att hålla områden kring hus och gångbanor fria från snö och is, klippa gräset och vattna områdena på sommaren, samla upp löv och sopa trottoarer på hösten. Allt detta kan vi ta på oss. Du kan beställa en engångsstädning i Stockholm och varje annan plats i Sverige, eller också kan du beställa regelbunden städning. Skriv till oss, och vi väljer en passande lösning som besparar dig allt besvär med att hålla din tomt i skick.

Räkna ut priser
städfirma

Städning på kontoret

Städning i samband med flytt

Om ditt företag flyttar krävs förutom borttransport av inventarier en kontorsstädning. ”WowFlytt” kan på ett professionellt sätt städa lokaler efter företagsflytt. Vi använder endast professionell utrustning och ger garanti för resultatet. Vår personal kommer att finnas på plats för kontorsstädning Stockholm och varje annan adress i Sverige. Om du gillar kvaliteten på städningen kan vi fortsätta att sköta den regelbundet.

Räkna ut priser
kontorsrengöring

Daglig städning (kontorsstädning varje dag morgon eller kväll)

Ett välstädat kontor gör jobbet betydligt trevligare. Du behöver inte ha bekymmer för dina anställdas eller arbetskamraters arbetsmiljö om du överlåter den dagliga städningen till ”WowFlytt”. Du kan tryggt gå hem medan vår personal ställer i ordning lokalerna till nästa dags arbete. Städaren kan alltefter önskemål komma till kontoret under kvällstid efter arbetsdagens slut, eller på morgonen innan de anställda ännu har kommit till jobbet.

Räkna ut priser
kontorsrengöring

Allround kontorsstädning (städning av lokaler, underhåll av fasad och omgivande miljö)

Med jämna mellanrum har ditt kontor behov av en mer genomgripande uppfräschning: städning av lokaler, översyn av den omgivande närmiljön, tillsyn av luftkonditionering osv. Våra specialister kan beskära buskar och träd och utföra annat arbete på kringliggande tomtområde, vidare utföra en totalrengöring i byggnaden inkl. desinfektion, skräpplockning, städning av lokalerna och även en översyn av exteriören – slipning och rengöring av ytterväggar och fönstertvätt från utsidan.

Räkna ut priser
hus städning

Skicka meddelande

och vi kontaktar er så fort som möjligt

Lämna förfrågan

och vi kontaktar er så fort som möjligt

FacebookTipsad