Flyttprocessen är hektisk. Vi har alla varit där, när vi egentligen bara vill riva av oss håret, slå hål i väggen och släppa allt. Vi har därför tagit fram lösningar som kan göra det roligare och mindre stressigt att flytta.

Samla vänner

Vänner är som regel en bra medicin mot stress och dåligt humör. Inkludera därför dem vid packningen och gör det till en lek. Kör modeshower och låta dina vänner bestämma vilka kläder du skall ha med dig och vilka som du bör kasta eller sälja. Sortera längs vägen och markera upp vart allt ska. Sorteringen går som ett spel och det som inte används ofta kan du börja packa ner – så är plötsligt en del av jobbet gjort.

Njuta av dina gamla minnen

Ja, det kanske tar längre tid, men om det gör packningen mer övergriplig så kanske det är värt. Unna dig själv att ta tid att gå igenom gamla fotoalbum och saker som du kanske hade glömt. En stund att njuta av dina minnen, och du får en överblick över vad du egentligen har liggandes.

Sätt på musik

Kanske ett av de äldsta tricken i boken, men låt musiken fylla rummet och dansa dig igenom packningen. Detta kan vara särskilt bra när du bara vill ha ner allt i lådorna så fort som möjligt. Musik muntrar upp dig, och du kan packa i takt och ge bättre flyt och motivation när du egentligen bara vill lägga ifrån dig allt. Packa bara inte ner högtalarna först.

Lycka till med packningen och flytten. Och kom ihåg, om du har några frågor, vänligen kontakta oss här eller kom till vår kontor.