PIANOFLYTT I STOCKHOLM

Flytt är redan i grunden en process som är väldigt svår och kräver goda kunskaper. Det brukar vara väldigt många objekt som ska flyttas och tunga möbler som måste demonteras. Oftast är hjälp från en flyttfirma Wowflytt ovärderligt i dessa sammanhang.  För vissa flyttfirmor kan några uppdrag vara helt omöjliga.

Bär piano med sele

Pianoflytt

Något som både ger hela hemmet elegans och kan användas för att skapa fantastisk musik är piano. Pianos förekommer ofta i både hus och lägenheter och problemet med dem är att de i de flesta fallen är väldigt svåra eller till och med omöjliga att demontera. Det krävs professionell hjälp för att kunna flytta ett piano ut från ett hem och in i ett annat, eftersom pianos både är väldigt tunga och tar väldigt mycket plats.

Pianoflytt tjänster

Därför erbjuder vi tjänsten pianoflytt Stockholm, för alla som behöver hjälp med att flytta sitt piano. Vår professionella flyttfirma Wowflytt har ett stort arbetslag som består av erfarna anställda som med enkelhet kan lyfta ett piano och bära det till eller från flyttbilen samt genom höga trapphus mm. När vi utför pianoflytt Stockholm händer det ofta att vi behöver demontera ramar för dörrar eller fönster. Vi utför pianoflytt Stockholm snabbt och säkert, så att inga ramar, dörrar, väggar eller fönster skadas i processen.