Flytt

Flytt är redan i grunden en process som är väldigt svår och kräver goda kunskaper. Det brukar vara väldigt många objekt som ska flyttas och tunga möbler som måste demonteras. Oftast är hjälp från en flyttfirma ovärderligt i dessa sammanhang, men för vissa flyttfirmor kan några uppdrag vara helt omöjliga.

Män flyttar pianoProfessionell hjälp

Något som både ger hela hemmet elegans och kan användas för att skapa fantastisk musik är piano. Pianos förekommer ofta i både hus och lägenheter och problemet med dem är att de i de flesta fallen är väldigt svåra eller till och med omöjliga att demontera. Det krävs professionell hjälp för att kunna flytta ett piano ut från ett hem och in i ett annat, eftersom pianos både är väldigt tunga och tar väldigt mycket plats.

Pianoflytt

Därför erbjuder vi tjänsten pianoflytt , för alla som behöver hjälp med att flytta sitt piano. Vår professionella flyttfirma Stockholm har ett stort arbetslag som består av erfarna anställda som med enkelhet kan lyfta ett piano och bära det till eller från flyttbilen samt genom höga trapphus mm. När vi utför pianoflytt Stockholm händer det ofta att vi behöver demontera ramar för dörrar eller fönster. Vi utför pianoflytt Stockholm snabbt och säkert, så att inga ramar, dörrar, väggar eller fönster skadas i processen.

Flexibel lösning

Vi utför alltid den pianoflytt lösningen som ni själva väljer, efter att vi presenterar de olika möjligheterna för hur man kan flytta pianot. Kontakta oss för en högkvalitativ och flexibel lösning för pianoflytt !