logo
Mon-Sun 8:00-17:00

Lakegatan 1, 133 41 Saltsjöbaden

08-31 22 42


Om oss

transport wowflytt

«WowFlytt»är en flyttfirma, vi hjälper dig att flytta bekvämt till ditt nya hem eller kontor. Vårt mål är att få dig att ropa WOW!

Spara dina krafter, dina nerver och din tid – vi tar hand om flytten från början till slut – vi ordnar packning, transport, montering av möbler och städning av ditt nya hem.

Oroa dig inte för lådor och kartonger, slösa inte din tid på att demontera och packa dina möbler. Vi packar möbler och inventarier effektivt och noggrant, så att de inte riskerar att bli skadade eller nedsmutsade under transporten. Möbler demonteras separat, ömtåliga föremål hanterar vi med särskild försiktighet. Packlådor, bärkassar och annat förpackningsmaterial har vi själva med oss.

Att flytta till ett annat land är inget problem. WowFlytt hjälper dig vart du än flyttar, om det är utomlands eller till en annan kommun eller tvärs över gatan. Vi beräknar noggrant hur mycket tid, hur många lastare och vilken typ av transport som behövs för att transportera alla dina saker så snabbt som möjligt till ditt nya hem eller kontor.

Har du ingen lust att städa? Det är rätt, låt WowFlytts proffs göra jobbet. Vi städar lägenheten som du lämnar, och vi kommer också att göra en storrengöring i ditt nya hem. Du kommer att flytta in i en ren och fräsch lägenhet!

Vi gör mera än att enbart transportera dina tillhörigheter och ställa av dem på rätt våning, vi ställer också möblerna på den plats där de ska stå. Du behöver bara tala om för oss var du vill ställa soffan eller skåpet och placera övriga saker som du vill ha dem.  Om skulle du bestämma dig för att göra dig av med någon möbel eller andra saker, så kör vi dem till tippen och källsorterar precis som du själv skulle gjort, för vi är lika måna som du om att skydda miljön.

Hur en flyttning med ”WowFlytt” går till kan du läsa mera om i recensionerna om vårt företag.

Varje flytt med «WowFlytt» är en snabb, pålitlig och avslappad upplevelse, kort sagt – WOW!


Skicka meddelande

och vi kontaktar er så fort som möjligt

Lämna förfrågan

och vi kontaktar er så fort som möjligt

FacebookTipsad